AKTUELLE OMRÅDER

LODBJERG HEDE 2

Lodbjerg Hede Etape 2

Lodbjerg Hede Etape 2 består af ca. 327 sommerhuse og skal kloakeres i år 2022. Sommerhusejere i området indkaldes til orienteringsmøde i efteråret 2021. Tryk her for at se Ringkøbing-Skjern Kommunes Spildevandsplan 2019-2027.

Forundersøgelserne sættes igang for området Lodbjerg Hede

Forundersøgelserne for Lodbjerg Hede, både i form af opmåling af septiktanke og veje samt udførelse af geotekniske undersøgelsesboringer, udføres i løbet af efteråret 2019. På denne måde er der god tid til at fortolke resultaterne af undersøgelserne, og benytte disse til planlægningen af det nye kloaksystem. Der skal udføres ca. 24 geotekniske boringer fordelt på hele området Lodbjerg Hede. Boringerne udføres for at undersøge jordbunds- og grundvandsforhold i området. Alle ca. 600 septiktanke i Lodbjerg Hede, dvs. både etape 1 og etape 2, opmåles på én gang.

Planlægningen og projektering af kloakeringen af Lodbjerg Hede vil ske i løbet af 2020, og anlægsarbejdet vil starte op i Lodbjerg Hede Etape 1 i starten af 2021. Sommerhusejere i området Lodbjerg Hede Etape 1 indkaldes til et orienteringsmøde vedrørende kloakeringen i efteråret 2020. Det forventes, at sommerhusejere i området Lodbjerg Hede Etape 2 indkaldes til orienteringsmøde i efteråret 2021.

Læs mere om hvorfor vi udfører disse forundersøgelser her.

Modtag SMS og e-mail

Hold dig opdateret og få de vigtigste beskeder og nyheder omkring sommerhuskloakeringen i dit område.