STIKSKITSER

PLACERING AF SKELBRØNDE

Stikskitser

På denne side findes tegninger over hvor Ringkøbing-Skjern Forsyning sætter skelbrønde på de enkelte grunde i områder, der skal kloakeres. I menuen til venstre kan du klikke dig ind på de forskellige sommerhusområder og finde stikskitsen for dit sommerhus.

Finder du ikke den information du leder efter, er du velkommen til at kontakte os.

Under bemærkninger i menuen til venstre kan du indsende en bemærkning vedr. stikskitsen og placering af skelbrønden på din grund. Det er dog vigtigt at pointere, at skelbrøndenes placeringer som udgangspunkt er faste, da de er sat efter funktionaliteten af vores kloaksystem. Mindre justeringer kan dog muligvis foretages, hvis det ikke medfører væsentlige ændringer på vores hovedsystem. 

På nedenstående billede kan du se et eksempel på, hvordan en stikskitse kan se ud.

På skitsen ses Ringkøbing-Skjern Forsynings planlagte placering af skelbrønden på din grund. Skelbrønden placeres typisk ca. 1 meter indenfor skelgrænsen. Derudover ses placeringen af din nuværende septiktank, som Forsyningen har målt op.

Den sorte ledning på skitsen repræsenterer den nye kloakledning, som du som sommerhusejer selv skal stå for at få en autoriseret kloakmester til at anlægge. Denne er indtegnet på skitsen for at sikre, at Forsyningen sætter skelbrønden i en dybde således, at der kan sikres et fald på minimum 20 promille fra det nuværende udledningspunkt (opmålt ind-/udløb i septiktank) til den nye skelbrønd.