AKTUELLE OMRÅDER

HALBY ETAPE 1

Halby Etape 1

Halby Etape 1 består af ca. 139 sommerhuse og skal kloakeres i år 2023. 

Tryk her for at se Ringkøbing-Skjern Kommunes Spildevandsplan 2019-2027.

 

Infomøde på grundejerforeningens generalforsamling

Den 4. juni deltog Ringkøbing-Skjern Forsyning og Ringkøbing-Skjern Kommune på Grundejerforeningen Stauning Vesterstrands generalforsamling for at gennemgå kloakeringsprojektet. Nedenfor finder du den præsentation der blev gennemgået på mødet, og den på mødet omdelte folder.

Præsentation (Link)

Folder (Link)

Forundersøgelser i Halby

Forundersøgelserne for kloakeringen af Halby er sat i gang i foråret 2021. I oktober 2020 blev terrænet og vejene opmålt af landinspektørfirmaet Geopartner. Derudover blev der etableret fikspunkter, som er meget vigtige når kloakeringen skal udføres i 2023. 

I løbet af marts måned bliver alle septiktanke i området opmålt af Geopartner. Der er orienteret omkring dette i et brev fra Ringkøbing-Skjern Kommune sendt til din e-Boks. Derudover bliver der udført geotekniske boringer i området. Boringerne skal kortlægge jordbunds- og grundvandsforhold for området. Boringerne udføres af borefirmaet Franck Miljø- og Geoteknik.

På baggrund af forundersøgelserne projekteres det nye kloaksystem for området. Projekteringen sker i løbet af 2021 og 2022 og etableringen af den nye kloak sker i 2023.

Læs mere om hvorfor vi udfører disse forundersøgelser her.

Modtag SMS og e-mail

Hold dig opdateret og få de vigtigste beskeder og nyheder omkring sommerhuskloakeringen i dit område.