AKTUELLE OMRÅDER

VEDERSØ KLIT

Vedersø Klit

Vedersø Klit består af ca. 168 sommerhuse og skal kloakeres i år 2023. 

Tryk her for at se Ringkøbing-Skjern Kommunes Spildevandsplan 2019-2027.

 

Informationsmøde Vedersø Klit

Den 29. juli 2022 afholdt Ringkøbing-Skjern Forsyning og Ringkøbing-Skjern Kommune et informationsmøde på Vedersø Kulturcenter. Præsentationen der blev gennemgået på mødet, og den på mødet omdelte folder finder du nedenfor.

Præsentation (link)

Folder (Link)

Forundersøgelserne sættes igang for Vedersø Klit

Forundersøgelserne for kloakeringen af Vedersø Klit er sat i gang i foråret 2021. I oktober 2020 blev terrænet og vejene opmålt af landinspektørfirmaet Geopartner. Derudover blev der etableret fikspunkter, som er meget vigtige når kloakeringen skal udføres i 2023. 

I løbet af marts måned bliver alle septiktanke i området opmålt af Geopartner. Der er orienteret omkring dette i et brev fra Ringkøbing-Skjern Kommune sendt til din e-Boks. Derudover bliver der udført geotekniske boringer i området. Boringerne skal kortlægge jordbunds- og grundvandsforhold for området. Boringerne udføres af borefirmaet Franck Miljø- og Geoteknik.

På baggrund af forundersøgelserne projekteres det nye kloaksystem for området. Projekteringen sker i løbet af 2021 og 2022 og etableringen af den nye kloak sker i 2023.

Læs mere om hvorfor vi udfører disse forundersøgelser her.

Modtag SMS og e-mail

Hold dig opdateret og få de vigtigste beskeder og nyheder omkring sommerhuskloakeringen i dit område.